marți, 29 ianuarie 2013

Lectii Quilling

           Deoarece am fost intrebata de foarte multe persoane daca dau si lectii, m-am gandit ca ar fi timpul s-o fac. Datorita celor 3 ani de experienta in domeniu, sunt pregatita sa impartasesc cu voi  atat tehnicile de lucru si modelele invatate , cat si ideile noi.
          Toti cei pasionati de aceasta arta, copii (minim 8 ani) , parinti sau bunici , pot invata cum se confectioneaza o felicitare , un martisor, o bijuterie sau un tablou, pot invata cum sa faca un cadou unic pentru parinti , prieteni sau  pentru profesori. Puteti invata sa va faceti  singuri accesorii pentru birou, bijuterii unicat din hartie, rame pentru tablouri, miniaturi din hartie sau magneti pentru frigider .
          O lectie  dureaza 2 ore iar pretul / lectie este de 40 lei.
          Pentru inscrieri sau informatii ma puteti  contacta telefonic la nr: 0721709171 sau pe adresa de e-mail: cristina.pdg@gmail.com

         Pentru lectiile ONLINE, procedeul este urmatorul. 
        Clientul ma va contacta telefonic sau prin e-mail cu specificatii asupra lectiei dorite si adresa sa. Va trimite banii pentru lectie prin mandat postal , iar eu in momentul in care am primit banii,  voi trimite prin posta materialele necesare confectionari obiectului respectiv, iar prin e-mail poze cu etapele de lucru si informatii necesare.
        Mentionez ca pentru lectiile online pretul se percepe in functie de lucrare.
         Pentru lectii urgente, voi percepe o taxa de 5 lei, mai ales daca voi avea altceva in  lucru la momentul respectiv.
        Datele de contact le aveti mai sus.


         Happy Quilling!

                 Cristina

3 comentarii:

  1. lectiile de quilling la 40 de lei ...si prin posta...e cam mult parerea mea. astea sunt pt cei care au ceva notiuni de baza si " stiu cu ce se mananca". dar pt un novice care a vazut felicitarea si ar vrea si el sa faca...nu cred ca prin vizualizarea unor poze vor sti cum sa tina hartia sau cum sa o rasuceasca. oricum bafta in continuare si cat mai multi " ucenici". lucrarile sunt superbe. felicitari

    RăspundețiȘtergere