miercuri, 17 august 2011

Handmade For Fun

          
       M-am asociat cu Adriana,  cea mai descurcareata si draguta fata ( dupa fiica mea desigur),  pasionata si ea de quilling, cea care m-a facut atat de obsedata de fasiutele de hartie.  Deoarece Quillingul prinde aripi si la noi in tara, ne-am hotarat sa ne deschidem un shop online, care sa promoveze aceasta frumoasa arta. 
      Handmade For Fun, este magazinul online care o sa va ofere produse variate:   felicitari pentru diferite ocazii, invitatii de nunta, rechizite personalizate adica, caiete, albume, creioane, semne de carte,agende, calendare, notesuri,   magneti pentru frigider al caror model poate fi facut si la cerere, bijuterii quilling, martisoare, cadouri diverse, tablouri quilling, cutii si pungi pentru cadouri,  etc. Desigur , vor fi mult mai multe produse, lista este inca deschisa.
        Deoarece site-ul pentru magazin este inca in constructie, cei interesati pot vedea si chiar comanda prin e-mail,  cateva dintre produsele care sunt prezentate si pe pagina noastra de Facebook  - Handmade For Fun 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu